Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

WINDSTOPPER®

Kaj je WINDSTOPPER®?

WINDSTOPPER® material združuje popolno zaščito pred vetrom ter maksimalno dihanje kože. To omogoča uporabniku ohranjanje toplote v vseh vetrovnih vremenskih razmerah, z manj sloji oblačil. Večina naših UF PRO® izdelkov, ki so namenjeni zaščiti pred vetrom, so narejeni iz original W.L. Gore WINDSTOPPER® softshell materiala. Izdelki vas tako ščitijo pred vsemi vetrovnimi razmerami in vam omogočajo brezskrbno osredotočenje na vaše aktivnosti, brez da bi občutili mraz, vlažnost ali pregretost.

Kako deluje?

V tej tri slojni konstrukciji, je WINDSTOPPER® membrana vezana v vodo odbojno in obrabo odporno prednjo tkanino na eni strani in s termo izolacijskem mikro flisom na drugi.

Kako je testirano?

Zagotovljena visoka kakovost WINDSTOPPER® izdelkov, je posledica sistematične aplikacije t.i, principa ˝primeren za uporabo˝ (fit for use). V želji zagotoviti zanesljivo zaščito pred vetrom, je vsakič, ko je nov izdelek razvit, končni izdelek testiran. Tako lahko zagotovimo, da vsa naša UF PRO® oblačila iz WINDSTOPPER® materiala, dosegajo najvišje standarde, tudi v najslabših vremenskih razmerah.

 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.