Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

GORE-TEX®

Kaj je GORE-TEX®?

GORE-TEX® je vodotesen, za veter neprepusten in izjemno zračen material. Tudi pod najtežjimi vremenskimi pogoji so lastnosti in zmogljivost GORE-TEX® materialov izjemni. Zato so vsa naša vodotesna UF PRO® oblačila narejena samo iz najboljših GORE-TEX® materialov.

Kako deluje?

Unikatna GORE-TEX® membrana je integrirana v naša UF PRO® vodotesna oblačila kot dvo ali tro plasten laminat. Tkanina je tako odlična pregrada proti dežju in vetru, ne da bi pri tem onemogočala vodne pare prepustnost. Tudi pri zelo napornih aktivnosti bo znoj vedno prehajal na zunanjo plast oblačilnega sistema.

Ker membrana deluje kot zaščita, hladen veter ne more prodreti skozi obleko in uničiti naravno mikroklimo ob koži. Posledično ostane uporabnik v naših UF PRO® vodotesnih oblačilih suh in topel.

Kako je testirano?

Gore- jev dežni stolp je najpomembnejša testna metoda, ki zagotavlja da so vsa naša UF PRO® oblačila za dež vodotesna, tudi v najtežjih vremenski razmerah. Med testom so izdelki na vrteči se lutki izpostavljeni različnim oblikam dežja- od manjših padavin do vertikalnih nalivov. Lutka je opremljena s senzorji, ki zaznajo kakršnokoli puščanje vode. 

 
 
 

UF PRO® Monsoon dežna zaščita

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.