Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Nov delovnik trgovine. Več o tem

 
 
 

G-Loft

Kaj je G Loft?

G Loft je sintetična termo izolacijska tkanina, ki je bila razvita za ekstremne vremenske pogoje. Tkanina je bila v začetku mišljena za pohodniške in vojaške spalne vreče, kjer je zanesljiva in lahka termo izolacija, ki zavzema čim manj prostornine, bistvenega pomena. Po uspešni vpeljavi G- Loft® tkanine v naša oblačila, jo uporabljamo danes v vseh naših termo izolacijskih oblačilih. 

Kako deluje?

G-Loft termo izolacijski material bazira na votli vlakni, ki lahko zaradi svoje 3-D strukture zadrži maksimalno količino suhega zraka. Ker je suh zrak najboljši znani izolator, je G-Loft trenutno najboljša termo izolacijska tkanina na trgu.

Kako je testiran?

Obstajajo standardne laboratorijske testne metode, ki določajo R.t, Clo in ostale vrednosti za določanje stopnje termo izolacije. Še posebej za spalne vreče obstajajo številni simulacijski modeli, ki ocenjujejo, do katerih temperaturnih mej, spalna vreča še vedno omogoča udobje in toploto. Vendar je za oblačila najboljša testna metoda terenski preizkus samih oblačil, kjer so termo izolacijske lastnosti oblačila ocenjene tudi pri fizičnem naporu. V vseh terenskih preizkusih, ki so nam znani, ima G-Loft tkanina daleč najboljše termo izolacijske vrednosti.

 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.