Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

 

Kaj je D3O® tehnologija?

D3O® je inteligenten material z izjemnimi sposobnosti absorbiranja energije udarcev. V normalnem stanju se molekule materiala gibajo prosto, kar mu omogoča, da ostane mehek in prožen. Ob udarcu, pa se molekule sklenejo skupaj, kar ublaži udarec in zmanjša učinek prenesene energije. Po udarcu se molekule v trenutku povrnejo v prvotno stanje.

Material je občutljiv na napetost, kar pomeni da, močnejši ko je udarec, bolje se molekule odzovejo in boljša je zaščita. D3O® material se ne strdi ob udarcu, le molekule se sklenejo skupaj, kar vodi v absorpcijo in prenos energije po površini materiala, kar izjemno zmanjša učinek udarca.

Zakaj je D3O® boljši od trde zaščite?

D3O® se edinstveno odziva na udarce, npr. pri veliki hitrosti udarca se material obnaša drugače kot pri majhni hitrosti. D3O® absorbira in oddaja energijo udarca, kar izjemno zmanjšuje preneseno moč. Nudi najfleksibilnejšo in diskretno zaščito na trgu, pri testiranjih pa stalno prekaša tradicionalne zaščite bazirane na peni. Unikatna molekularna struktura D3O® materialov, omogoča našim UF PRO® kolenčnikom in komolčnikom, da ostanejo tenki in gibljivi, ob hkratnem nudenju popolne zaščite proti udarcem.

 
 
 

 
 
 

D3O® Zaščita

 

Na žalost nismo našli nobenih rezultatov za tvoje iskalne kriterije. Poizkusi znova ali pa stopi v kontakt z nami tukaj.

 

 

 

 

 

 
 

UF PRO® izdelki kompatibilni z D3O® zaščito

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.