Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 TEHNOLOGIJA ZA POVEČANJE TELESNE UČINKOVITOSTI

Vaše telo je že opremljeno z najboljšim sistemom toplotne regulacije. Znojni hlapi, ki jih oddaja vaša koža med aktivnostjo, hladijo vaše telo med naporom. Pravzaprav vsak gram znojnega hlapa sprosti 580 kalorij akumulirane toplote. Ti vodni hlapi se nabirajo na oblačilih, obuvalih ali rokavicah ter ustvarjajo vlažno in neudobno mikroklimo, če se ne odstranijo. Tehnologija 37.5 deluje tako, da pospešuje naravni mehanizem hlajenja telesa – telo se poti zato, da bi se ohladilo, tehnologija 37.5 pa ta znoj odstrani iz mikroklime vašega oblačila.

Po zaslugi idealno odmerjenih naravno prisotnih mikropor v strukturi tehnologije z aktivnimi delci 37.5 materiali 37.5 vpijejo in adsorbirajo širok razpon molekul z vonjem. Pore 37.5 privlačijo in ujamejo vonje, ki jih oddaja uporabnik, in tiste, ki pridejo iz okolja.

KAKO DELUJE

S tehnologijo 37.5 aktivni delci, ki so sestavni del vlaken, ujamejo in sprostijo vodne hlape. Poleg tega da ti aktivni delci površino vlakna povečajo za 800 %, tudi na edinstven način odstranjujejo vodne hlape, kar ni uspelo še nobeni tehnologiji. Z aktivnim odzivom na telesno toploto ti aktivni delci uporabljajo energijo iz telesa za pospešitev gibanja hlapov in pretvorbo tekočine v hlape, kar poveča hitrost sušenja. Torej: bolj kot je uporabniku vroče, hitreje izhlapeva vlaga in udobnejša je mikroklima oblačil.

PREDNOSTI TEHNOLOGIJE 37.5

  • Tehnologija 37.5 deluje tako, da ohranja optimalno relativno vlažnost v mikroklimi ob vaši koži, zaradi česar bo vaše telo lahko učinkoviteje ohranjalo idealno osnovno temperaturo, vaša vzdržljivost pa bo izboljšana.
  • Tkanine, narejene z uporabo tehnologije 37.5, se sušijo do petkrat hitreje kot podobne tkanine in zmanjšujejo oprijem vlage.
  • Tehnologija 37.5 je izdelana iz naravno pridobljenih materialov brez agresivnih kemikalij, ki dražijo kožo.
  • Aktivni delci 37.5 absorbirajo in ujamejo širok razpon molekul s slabim vonjem.
  • Aktivni delci 37.5 so sestavni del vlaken, zato se nikoli ne izperejo ali izrabijo.
 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.