Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 


Zakaj uporabljamo UF PRO® Hybrid/Design?

Po navadi so oblačila narejene iz ene osnovne tkanine, ki posledično določa glavne lastnosti oblačila. Vendar za nas uporaba samo ene tkanina ni zadostna, saj v mnogih primerov to pomeni le kompromis. Po navadi, le ena tkanina ne more zadovoljiti vseh tehničnih in fizioloških potreb človeškega telesa v gibanju.

Zato smo prešli iz uporabljanja samo ene osnovne tkanine v bolj zahtevno tehnologijo, ki jo mi imenujemo UF PRO® Hybrid/Design. Tako združujemo različne lastnosti različnih materialov in jih uporabljamo v predelih kjer je določena lastnost pomembna.

Kako deluje UF PRO® Hybrid/Design?

V predelih kjer je potrebna dodatna elastičnost, uporabljamo v večini primerov elastični material od švicarskega premium proizvajalca Schoeller®. V predelih kjer je potrebna bolj trda podlaga, kot npr. pri žepih in ščitnikih, uporabljamo materiale, ki niso raztegljivi. V predelih kjer moramo omogočiti dihanje, uporabljamo samo izjemno lahke in paro- prepustne materiale. Povsod kjer je potrebna trajnost, uporabljamo samo robustne in obrabo odporne materiale.

Le tako lahko zagotovimo, da vsa naša UF PRO® oblačila posedujejo izjemne lastnosti, ki se od njih pričakujejo.

 
 
 

Izdelki z UF PRO® Hybrid/Design

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.