Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 


Flex/Zone tehnologijo uporabljamo v vseh predelih kjer je zaradi gibanja, potrebna elastičnost, vendar ne moremo uporabljati raztegljivih materialov. To se dogaja pri termo izolacijskih oblačilih, kjer bi vgrajen elastičen material pomenil izgubo izolacije in posledično toplote.

Zakaj smo razvili UF PRO® Flex/Zone tehnologijo?

Pri terenskem testiranju termo izolacijskih oblačil, smo opazili problem s katerim se po navadi srečujejo vsa termo izolacijska oblačila. Ali so napihnjena, ali omejujejo gibanje ali pa ne nudijo dovolj toplote. V želji, da bi naša UF PRO® termo izolacijska oblačila omogočala gibanje, hkrati pa maskimalno termo izolacijo, smo razvili UF PRO® Flex/Zone tehnologijo.

Kaj so prednosti UF PRO® Flex/Zone tehnologije?

Zahvaljujoč Flex/Zone tehnologiji lahko sedaj termo izolacijske hlače delamo z oprijetim krojem, brez da bi pri tem omejevali gibljivost ali zmanjševali termo izolacijo. Tako lahko UF PRO® Flex/Zone tehnologija bistveno izboljša vaše gibanje in udobje v mrzlih vremenskih razmerah.

 
 
 

Izdelki z UF PRO® Flex/Zone

 

Na žalost nismo našli nobenih rezultatov za tvoje iskalne kriterije. Poizkusi znova ali pa stopi v kontakt z nami tukaj.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.