Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

UF PRO® STRIKER XT GEN.2 TAKTIČNA MAJICA

Striker XT taktična majica je zaradi svojega dizajna, mešanice materialov in vložkov air/pac® izjemno udobna za nošenje, suši se neverjetno hitro in ponuja funkcionalno kapaciteto shranjevanja ter zanesljivo zaščito komolcev.»več info

UF PRO® STRIKER XT GEN.2 TAKTIČNA MAJICA

Striker XT taktična majica je zaradi svojega dizajna, mešanice materialov in vložkov air/pac® izjemno udobna za nošenje, suši se neverjetno hitro in ponuja funkcionalno kapaciteto shranjevanja ter zanesljivo zaščito komolcev.»več info

Tehnologije:

 • Inteligentni 3-D vložek v ramenskem predelu, ki preprečuje odvod toplote in prerazporeja težo.

  Kaj je UF PRO® air/pac® vložek?

  UF PRO® air/pac® je inteligentni 3-D vložek, s približno 8 mm debelo zračno blazino, ki omogoča dihanje in hkrati preprečuje odvod toplote iz oblačilnega sistema navzven. Vložki so lahki, fleksibilni in skoraj neopazni za opazovalce. Pri nošenju nahrbtnika ali neprebojnega jopiča, omogoča UF PRO® air/pac® vložek distribucijo teže in dodatno cirkulacijo zraka v predelu naramnic nahrbtnika.

   

   

   

  Zakaj smo razvili UF PRO® air/pac® vložek?

  Termalni ali hladni most je pojav, ki omogoča prevod toplote iz toplega v mrzlo okolje, vsakič ko je penetrirana izolacijska plast. Še posebej se ta pojav poraja pri oblačilnih sistemih, kjer manjka dodatna plast zraka. Posebej v predelu ramen vodi ta pojav v neprijeten hladen in vlažen občutek, vsakič ko je oblačilo izpostavljeno dežju ali hladnemu vremenu skozi daljše časovno obdobje.

   

  Da bi se izognili izgubi toplote v teh predelih in izboljšali udobje nošenja oblačilnih sistemov, smo naše najnovejše dežne in vetrne jakne opremili z UF PRO® air/pac® vložki, ki jih je možno vstaviti v kritične predele oblačilnih sistemov.

 • Kombiniranje različnih tkanin z dopolnjujočimi se lastnostmi za optimizacijo oblačil.

  Zakaj uporabljamo UF PRO® Hybrid/Design?

  Po navadi so oblačila narejene iz ene osnovne tkanine, ki posledično določa glavne lastnosti oblačila. Vendar za nas uporaba samo ene tkanina ni zadostna, saj v mnogih primerov to pomeni le kompromis. Po navadi, le ena tkanina ne more zadovoljiti vseh tehničnih in fizioloških potreb človeškega telesa v gibanju.

  Zato smo prešli iz uporabljanja samo ene osnovne tkanine v bolj zahtevno tehnologijo, ki jo mi imenujemo UF PRO® Hybrid/Design. Tako združujemo različne lastnosti materialov in jih uporabljamo v tistih predelih oblačil, kjer je določena lastnost potrebna.

   

  Kako deluje UF PRO® Hybrid/Design?

  V predelih kjer je potrebna dodatna elastičnost, uporabljamo v večini primerov elastični material švicarskega premium proizvajalca Schoeller®. V predelih kjer je potrebna bolj trda podlaga, kot npr. pri žepih in ščitnikih, uporabljamo materiale, ki niso raztegljivi. V predelih kjer moramo omogočiti dihanje, uporabljamo samo izjemno lahke in paro- prepustne materiale. Povsod kjer je potrebna trajnost, uporabljamo samo robustne in obrabo odporne materiale.

  Tako lahko zagotovimo, da vsa naša UF PRO® oblačila posedujejo izjemne lastnosti, ki se od njih pričakujejo.

 • Izjemno odvajanje vlage in preprečevanje nastajanje neprijetnih vonjav.
 • Artikel je nadgradljiv s ščitniki za zaščito pred udarci ali ostrimi predmeti.
 
Kroj artikla: Standardni

Ta artikel ima standarden kroj. Če si med velikostmi, izberi manjšo velikost za bolj oprijeti kroj in večjo za ohlapnejši kroj.

Cena: 102,00 €

 
Trenutno ni na zalogi.
Če želiš biti obveščen čim bo velikostna številka ponovno na zalogi, klikni želeno velikost in spodaj vnesi svoj e-mail.
 

NADGRADI Z:

OPIS

NAJUDOBNEJŠA MAJICA, KI SI JO KADARKOLI NOSIL.

V Striker XT taktični majici smo združili različne materiale, zato je obenem robustna, udobna in se hitro suši.

Striker XT Gen.2 Combat Shirt

Rokavi so izdelani iz robustnega in zračnega ripstopa, trup srajce je iz pletenine, odporne proti odrgninam, predel pod pazduho pa iz mešanice merino volne ter poliestra. Da bi predel iz merino volne/poliestra zaščitili pred odrgninami, smo zunanji del materiala utrdili s čvrsto in udobno mrežico.

 

 

Vložki na ramenskem delu UF PRO® air/pac®, ki jih je mogoče odstraniti, ponujajo dobro razporeditev teže, če nosiš taktični jopič ali težak nahrbtnik. Osemmilimetrski vložki air/pac® prav tako omogočajo dodaten pretok zraka in s tem hitro sušenje, če se srajca zmoči.

 


IMEJ NAJNUJNEJŠE OB SEBI.

Striker XT taktična majica ponuja dobro znano »Striker« razporeditev žepov, ki jo sestavljata dva žepa na zgornjem ter dva žepa na spodnjem delu rok.

Če imaš slučajno težave pri odpiranju žepa na zgornjem delu rok, enostavno »ugrizni« v trak. Tako boš ustvarili potrebno napetost za odpiranje zadrge. 

 

 

V žepu na spodnjem delu rok je dodaten trak, ki ga lahko uporabiš za pritrditev manjših predmetov, kot sta pisalo ali kompas. Na spodnji žep je dodan MOLLE sistem, ki ti omogoča pritrditev UF PRO® Device torbice* ali katerekoli druge torbice, ki je kompatabilna z MOLLE sistemom.

*Na zalogi konec septembra.

“FIRE AND FORGET“ ZAŠČITA ZA KOMOLCE.

Po našem prepričanju je dobra zaščita le tista, ki se nosi ves čas. Zato je naš komolčni sistem tako udobnen, da boš kar pozabil, da ga nosiš.

Oblikovali smo ergonomičen rokav, ki komolčnikom UF PRO® Flex omogoča, da vedno ostanejo na pravem mestu, ne da bi jih bilo za to treba pritrditi s trakom. In ker so komolčniki izjemno fleksibilni, se boš dejstva, da jih nosiš, zavedal šele, ko jih boš potreboval.

OSTANI ZBRAN, TUDI KO POSTANE VROČE.

Visoke temperature in obremenitev s polno opremo so lahko težka kombinacija. V tem primeru smo na zgornjih delih rokavov zadaj namestili zadrge za zračenje, ki omogočajo prijeten in osvežujoč pretok zraka.

Če ti razmere omogočajo, si lahko enostavno tudi zavihaš rokave in v povezavi z odprtimi zračniki je občutek podoben nošenju majice s kratkimi rokavi.

 

POSEBNOSTI

 • Izjemno dolga sprednja zadrga
 • Zadrge za zračenje na zgornjem delu rokavov
 • Vložki UF PRO® air/pac® na ramenskem predelu
 • Ergonomični rokavi, ki jih je mogoče enostavno zavihati
 • Pletenina na trupu, iz hitro sušečega se materiala, odpornega proti odrgninam
 • Tkanina iz merino volne/poliestra na predelu pod pazduho, utrjena z zračno najlonsko mrežico
 • Razporeditev žepov:
  • 2X velik žep na zgornjem predelu rok s sprimno podlago ter z dodatnim trakom za enostavno odpiranje
  • 2X žep na spodnjem predelu rok z elastičnimi trakovi znotraj žepa in s sistemom MOLLE na vrhu žepa za pritrditev UF PRO® Device torbice
 • Notranji ovratnik z mehko obrobo
 • Nastavljiva širina rokavov
 • Žepi za vstavitev UF PRO® Flex komolčnikov

Materiali

RAL 7013 rjavo-siva in črna:

 • 67% poliester, 33% ripstop bombaž
 • Poliester/merinska volna
 • 100% najlonska mrežica na utrjenem delu pod pazduho
 • 100% poliester

MultiCam® in PenCott™ GreenZone:

 • 50% najlon, 50% ripstop bombaž
 • Poliester/merinska volna
 • 100% najlonska mrežica na utrjenem delu pod pazduho
 • 100% poliester

Flecktarn:

 • 35% poliester, 65% ripstop bombaž
 • Poliester/merinska volna
 • 100% najlonska mrežica na utrjenem delu pod pazduho
 • 100% poliester

Teža

0,50 kg (velikost L)

ŠE VEČ OPREME:

 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.