Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

UF PRO® STRIKER STEALTH SMOCK

UF PRO® Striker Stealth Smock na inovativen način združuje nosilni sistem s posebnostmi bojne jakne.»več info

UF PRO® STRIKER STEALTH SMOCK

UF PRO® Striker Stealth Smock na inovativen način združuje nosilni sistem s posebnostmi bojne jakne.»več info

Tehnologije:

 • Inteligentni 3-D vložek v ramenskem predelu, ki preprečuje odvod toplote in prerazporeja težo.

  Kaj je UF PRO® air/pac® vložek?

  UF PRO® air/pac® je inteligentni 3-D vložek, s približno 8 mm debelo zračno blazino, ki omogoča dihanje in hkrati preprečuje odvod toplote iz oblačilnega sistema navzven. Vložki so lahki, fleksibilni in skoraj neopazni za opazovalce. Pri nošenju nahrbtnika ali neprebojnega jopiča, omogoča UF PRO® air/pac® vložek distribucijo teže in dodatno cirkulacijo zraka v predelu naramnic nahrbtnika.

   

   

   

  Zakaj smo razvili UF PRO® air/pac® vložek?

  Termalni ali hladni most je pojav, ki omogoča prevod toplote iz toplega v mrzlo okolje, vsakič ko je penetrirana izolacijska plast. Še posebej se ta pojav poraja pri oblačilnih sistemih, kjer manjka dodatna plast zraka. Posebej v predelu ramen vodi ta pojav v neprijeten hladen in vlažen občutek, vsakič ko je oblačilo izpostavljeno dežju ali hladnemu vremenu skozi daljše časovno obdobje.

   

  Da bi se izognili izgubi toplote v teh predelih in izboljšali udobje nošenja oblačilnih sistemov, smo naše najnovejše dežne in vetrne jakne opremili z UF PRO® air/pac® vložki, ki jih je možno vstaviti v kritične predele oblačilnih sistemov.

 • Poseben integriran sistem v kapuci, ki omogoča neomejen pregled in udobje v slabih vremenskih razmerah.

  Kaj je UF PRO® Hood/Harness?

  UF PRO® Hood/Harness je naš najnovejši izum, ki bazira na integriranem sistemu opore, ki med nošenjem povezuje glavo in kapuco, ter tako omogoča udobno in nemoteno nošenje. Dodatni gibljivi del v zadnjem predelu kapuce omogoča nemoteno gibanje, ne da bi bilo potrebno zato dodatno povečati prostornino kapuce.

   

   

  Zakaj smo razvili UF PRO® Hood/Harness?

  Problem navadnih kapuc je, da ne omogočajo popolne vidljivosti. Kapuca se ne premika z gibi glave in ko je določen kot dosežen, kapuca omejuje pogled. Ta problem se da rešiti z zategovanjem kapuce k glavi, vendar to vodi v slabo prezračevanje glave in neizmernem hrupu, ki ga povzroči drgnjenje kapuce ob glavo.

   A traditional hood without harness resulting in a limited field of view

   

   

  Kako deluje UF PRO® Hood/Harness kapuca?

  Zaradi integriranega Hood/Harness sistema, sledi kapuca vsakemu gibu glave, omogoča popolno vidljivost in ker kapuce ni potrebno zategovati, omogoča le-ta stalno cirkulacijo zraka.

   

 • Kombiniranje različnih tkanin z dopolnjujočimi se lastnostmi za optimizacijo oblačil.

  Zakaj uporabljamo UF PRO® Hybrid/Design?

  Po navadi so oblačila narejene iz ene osnovne tkanine, ki posledično določa glavne lastnosti oblačila. Vendar za nas uporaba samo ene tkanina ni zadostna, saj v mnogih primerov to pomeni le kompromis. Po navadi, le ena tkanina ne more zadovoljiti vseh tehničnih in fizioloških potreb človeškega telesa v gibanju.

  Zato smo prešli iz uporabljanja samo ene osnovne tkanine v bolj zahtevno tehnologijo, ki jo mi imenujemo UF PRO® Hybrid/Design. Tako združujemo različne lastnosti materialov in jih uporabljamo v tistih predelih oblačil, kjer je določena lastnost potrebna.

   

  Kako deluje UF PRO® Hybrid/Design?

  V predelih kjer je potrebna dodatna elastičnost, uporabljamo v večini primerov elastični material švicarskega premium proizvajalca Schoeller®. V predelih kjer je potrebna bolj trda podlaga, kot npr. pri žepih in ščitnikih, uporabljamo materiale, ki niso raztegljivi. V predelih kjer moramo omogočiti dihanje, uporabljamo samo izjemno lahke in paro- prepustne materiale. Povsod kjer je potrebna trajnost, uporabljamo samo robustne in obrabo odporne materiale.

  Tako lahko zagotovimo, da vsa naša UF PRO® oblačila posedujejo izjemne lastnosti, ki se od njih pričakujejo.

 • Artikel je nadgradljiv s ščitniki za zaščito pred udarci ali ostrimi predmeti.
 
Kroj artikla: Širši

Ta artikel je krojen širše, tako da je možno pod artiklom nositi dodatne sloje. Če si na spodnji meji velikosti, potem svetujemo, da izbereš manjšo velikost.

Cena: 265,00 €

!Vključno z DDV in brez poštnine.

 
Trenutno ni na zalogi.
Če želiš biti obveščen čim bo velikostna številka ponovno na zalogi, klikni želeno velikost in spodaj vnesi svoj e-mail.
 

NADGRADI Z:

OPIS

ŽEPNA KONFIGURACIJA. 

Žepna konfiguracija je eden od ključnih elementov Striker Stealth Smock jakne. Z integriranim MOLLE sistemom omogoča modularno pritrditev do štirih večjih torbic* in z dodatnimi sedmimi žepi omogoča shranjevanje najpomembnejše opreme za kratkoročne misije.

*UF PRO® Stealth torbice niso vključene v dobavo Striker Stealth jakne.

Izjemno prostoren žep na zadnjem delu jakne je namenjen shranjevanju večjih kosov opreme, kot npr. dežno opremo, majhno šotorsko krilo, pončo ali lahko spalno vrečo itd. Žep je možno z zadrgo pregraditi in tako ustavriti dva manjša žepa. Prav tako je možno volumen žepa regulirati z dvo nivojskimi gumbi.

NOSILNI SISTEM. 

Prostorna žepna konfiguracija Stealth bojne jakne omogoča nošenje od 12 do 15 kg opreme. Seveda je bil eden od predpogojev pri oblikovanju jakne, da je ta izjemno udobna za nošenje, tudi če je natovorjena s težko opremo.

Edinstven nosilni sistem Striker Stealth jakne ne prerazporeja samo teže opreme, ampak jo tudi fiksira okoli centra telesa, tako da napolnjeni žepi tudi pri hitrem gibanju ne opletajo.

Nosilni sistem je sestavljen iz dveh delov:

Glavni del je sestavljen iz para prepustnega pasu. Pas ima tri zračne blazine, ki so pozicionirane na bokih in ledvenem delu. Pas je med nošenjem poravnan s stranskimi in prednjimi torbicami ter zadnjim žepom.

Tako ne nosi samo teže opreme, ampak jo tudi fiksira na telo.

Ostala teža se prenese na velika področja air/pac® vložkov, ki so v ramenskem, hrbtnem in zgornjem prsnem delu.

Torej vsa teža, ki jo boš pospravil v jakno, bo fiksirana s tema dvema moduloma. Oba sta udobno oblazinjena in zračna.

HOOD/HARNESS® SISTEM.

Kapuca ima integriran Hood/Harness® sistem, ki ti omogoča neomejen pregled, neovirano cirkulacijo zraka in ohranja dobro slišnost tudi, ko nosiš kapuco.

ZANESLJIVA KOMOLČNA ZAŠČITA.

Striker Stealth Smock lahko dodatno opremiš z UF PRO® Flex komolčniki*, ki omogočajo udobno ter zanesljivo zaščito komolcev. Za zaščito pred drgnjenjem je zunanji komolčni del dodatno ojačan s CORDURA® materialom.

*UF PRO® Flex komolčniki niso vključeni v dobavo jakne.

VENTILACIJSKE ODPRTINE.

V polni bojni opremi lahko hitro postane vroče, zato ima jakna vgrajene stranske ventilacijske odprtine.

MEDNOŽNI TRAK.

Mednožni trak služi kot varovalka, tako da jakna npr. pri vzvratnem plazenju ne zdrsne navzgor. Trak je snemljiv in ga je možno pospraviti v za to namenjen žep.

POSEBNOSTI

 • Integriran nosilni sistem
 • MOLLE sistem za pritrjevanje torbic
 • Kapuca z integriranim in snemljivim Hood/Harness® sistemom
 • UF PRO® air/pac® vložki v ramenskem, prsnem in hrbtnem delu
 • Žep na zgornjem delu rok z notranjim predelom in sprimno podlago
 • Dva prsna žepa z notranjimi predeli
 • Prostoren žep na spodnjem hrbtnem delu, ki ga je možno z zadrgo prepoloviti in tako ustvariti dva dodatna predela, prostornino žepa pa je možno regulirati z dvo-nivojskem gumbom
 • Zanka za pritrjevanje rokavic
 • Regulatorji širine zapestja
 • Ventilacijske odprtine v stranskem delu jaken
 • Žepi za UF PRO® Flex komolčnike
 • S CORDURA® materialom ojačan komolčni del

Materiali

MultiCam® in PenCott™ GreenZone:

 • 50% najlon, 50% bombaž ripstop
 • 100% CORDURA® material

Flecktarn in Rjavo-siva:

 • 67% poliester, 33% bombaž ripstop
 • 100% CORDURA® material

Teža

1,85kg (velikost L)

ŠE VEČ OPREME:

 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.