Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

UF PRO® MONSOON SMALLPAC HLAČE

UF PRO® Monsoon SmallPac hlače stojijo za zanesljivost, funkcionalnost in udobno zaščito pred dežjem- tudi v najslabših vremenskih razmerah.»več info

UF PRO® MONSOON SMALLPAC HLAČE

UF PRO® Monsoon SmallPac hlače stojijo za zanesljivost, funkcionalnost in udobno zaščito pred dežjem- tudi v najslabših vremenskih razmerah.»več info

Tehnologije:

 • Kombiniranje različnih tkanin z dopolnjujočimi se lastnostmi za optimizacijo oblačil.

  Zakaj uporabljamo UF PRO® Hybrid/Design?

  Po navadi so oblačila narejene iz ene osnovne tkanine, ki posledično določa glavne lastnosti oblačila. Vendar za nas uporaba samo ene tkanina ni zadostna, saj v mnogih primerov to pomeni le kompromis. Po navadi, le ena tkanina ne more zadovoljiti vseh tehničnih in fizioloških potreb človeškega telesa v gibanju.

  Zato smo prešli iz uporabljanja samo ene osnovne tkanine v bolj zahtevno tehnologijo, ki jo mi imenujemo UF PRO® Hybrid/Design. Tako združujemo različne lastnosti materialov in jih uporabljamo v tistih predelih oblačil, kjer je določena lastnost potrebna.

   

  Kako deluje UF PRO® Hybrid/Design?

  V predelih kjer je potrebna dodatna elastičnost, uporabljamo v večini primerov elastični material švicarskega premium proizvajalca Schoeller®. V predelih kjer je potrebna bolj trda podlaga, kot npr. pri žepih in ščitnikih, uporabljamo materiale, ki niso raztegljivi. V predelih kjer moramo omogočiti dihanje, uporabljamo samo izjemno lahke in paro- prepustne materiale. Povsod kjer je potrebna trajnost, uporabljamo samo robustne in obrabo odporne materiale.

  Tako lahko zagotovimo, da vsa naša UF PRO® oblačila posedujejo izjemne lastnosti, ki se od njih pričakujejo.

 • Sestoji iz 100% vodotesne in zračna tkanine.
 • Popolna zaščita pred vetrom z maksimalno zračnostjo.
 
Kroj artikla: Širši

Ta artikel je krojen širše, tako da je možno pod artiklom nositi dodatne sloje. Če si na spodnji meji velikosti, potem svetujemo, da izbereš manjšo velikost.

Cena: 315,00 €

 
Trenutno ni na zalogi.
Če želiš biti obveščen čim bo velikostna številka ponovno na zalogi, klikni želeno velikost in spodaj vnesi svoj e-mail.
 

OPIS

Izjemno lahke in kompaktne Monsoon SmallPac hlače zagotavljajo udobno in 100% zaščito pred vetrom in dežjem v najslabših možnih vremenskih razmerah.

Izjemno lahek 2.5 slojni GORE-TEX® laminat nudi zanesljivo in udobno zaščito pred deževnim vremenom. Zaradi izboljšane trpežnosti dežne obleke smo dodali ojačitve v predelih, kjer je povečana možnost drgnjenja, kot npr. v predelu pasu in spodnjemu delu hlačnic.

Hlače lahko zložimo v majhen in lahek paket, ki ga je možno napeljati na katerikoli MOLLE sistem. Tako se za SmallPac hlače vedno najde prostor, ne glede na prostornino nahrbtnika. Ko imamo hlače oblečene lahko torbico napeljemo na stegenski del hlač in torbico uporabljamo kot stegenski žep. 

POSEBNOSTI

 • Dvojne stranske zadrge, ki jih je možno odpreti po celi dolžini nog
 • Dvojne pasne zanke
 • Ojačitve v predelu pasu in spodnjemu delu hlačnic
 • Torbica z MOLLE sistemom

Materiali

UF PRO® Hybrid/Design:

 • 2.5 slojni GORE-TEX® laminat
 • 3 slojni GORE-TEX® laminat

Teža

0,60 kg (velikost L)

ŠE VEČ OPREME:

 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.