Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

STORNACIJA NAROČIL

Pravica do odpovedi

Svoje naročilo lahko odpoveš preko te spletne strani do trideset (30) dni po dobavi blaga tudi brez navajanja razloga in prejmeš vračilo celotne vrednosti blaga ter poštnine, lahko pa izdelke tudi zamenjaš. Prosimo, upoštevaj, da moraš stroške pošiljanja vrnjenega blaga nositi sam.

Za uveljavitev pravice do odpovedi nas moraš o nameravani odpovedi pogodbe o naročilu obvestiti (UNI&FORMA d.o.o., Planjava 6, 1236 Trzin, e-naslov: podpora@ufpro.si, telefaks: 01 5644687) z jasno izjavo (npr. po elektronski pošti, telefaksu ali pošti). V ta namen lahko uporabiš Obrazec za vračilo blaga, kar pa ni nujno.

Za pravočasni odgovor zadošča, da nam sporočilo o uveljavljanju pravice do odpovedi pošlješ še pred iztekom dovoljenega roka odpovedi.

Učinki odpovedi

Z odpovedjo te pogodbe boš z naše strani prejel vračilo celotnega zneska plačil, ki smo jih prejeli od tebe, vključno s poštnino, in to nemudoma ter nikakor ne pozneje kot v štirinajstih dneh od prejema tvojega obvestila o odločitvi, da odstopaš od pogodbe. Vračilo zneska bomo opravili po enakem postopku kot prvotno plačilo, razen če je bilo izrecno dogovorjeno drugače. V nobenem primeru ti za opravljeno denarno povračilo ne bodo zaračunane kakršnekoli dajatve. Lahko pa nakazilo zadržimo, dokler ne prejmemo vrnjenega blaga ali tvojega dokazila, da si blago poslal, karkoli od tega dospe prej.

Blago nam pošlji nazaj ali posreduj nemudoma in nikakor ne pozneje kot štirinajst dni zatem, ko si nam posredoval sporočilo o odpovedi naročila. Rok je upoštevan, če nam blago pošlješ pred iztekom dovoljenega 30-dnevnega roka odpovedi.

Neposredne stroške vračila blaga nosiš sam.

Odgovoren si zgolj za morebitno zmanjšano vrednost kupljenega blaga kot posledico ravnanja, ki presega ravnanje, potrebno za ugotavljanje stanja, narave, lastnosti in delovanja blaga.

 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.