Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

IWA 2017 2. DEL: Nove P-40 Urban hlače in nova Frost Grey kolekcija

 
IWA 2017 2. DEL: Nove P-40 Urban hlače in nova Frost Grey kolekcija

Tukaj je drugi dan IWA 2017 sejma in naša stojnica je bila res izjemno obiskana, zato nam pri okrevanju ponovno pomagajo nürnberške klobase in svetlo pivo. Tako, zdaj smo polni energije in danes ti bomo podrobneje predstavili naše nove P-40 Urban hlače in seveda dolgo pričakovani Frost Grey linijo oblačil.

V našem včerajšnjem blogu smo na kratko že predstavili naše nove P-40 Urban hlače, skupaj z novo M1 Urban jakno in novimi P-40 majicami.

 

"LOW-PROFILE" P-40 HLAČE.

V zadnjih nekaj letih smo spoznali veliko ljudi, ki so potrdili našo lastno izkušnjo. Ko se enkrat navadiš na udobje P-40 hlač, se je res zelo težko preobleči nazaj v tiste stare kavbojke.

Zato je bil korak k "urbani" verziji naših P-40 hlač res očiten, saj je mnoge uporabnike naših P-40 hlač jezilo dejstvo, da pri nošenju svojih "družbenih" hlač ne morejo občutiti enake svobode gibanja in drugih funkcionalnosti. Preberi si nekaj hitrih dejstev o našem novem članu družine P-40 hlač.


5 KRATKIH DEJSTEV O NOVIH URBAN HLAČAH.

  • To so naše najlažje UF PRO® hlače vseh časov

Ker smo želeli omiliti vse "taktične" vizualne lastnosti, smo na koncu ustvarili izjemno lahke hlače. Tako so nove P-40 Urban hlače samo malce težje od naših P-40 kratkih hlač. Zato so odlične tudi za vroče dni, saj imajo stranske ventilacijske odprtine, ki omogočajo dodatno kroženje zraka.

To pa ne pomeni, da so nove P-40 Urban hlače primerne samo za nošenje med poletjem. Tako kot P-40 Classic, All-Terrain in Tac-2 hlače, lahko tudi te z WINDSTOPPER® vložkom nadgradiš v termo hlače.

 

  • To so prve P-40 hlače s kolenčniki, ki so dostopni z notranje strani

Do zdaj smo vedno izdelovali hlače z žepi za kolenčnike, ki so bili dostopni z zunanje strani. Zakaj? Zato ker je to enostavnejši in hitrejši način za dodajanje kolenčnikov v hlače. Vendar pa smo se tokrat želeli izogniti dodatnim zadrgam na kolenskem predelu in obenem vseeno omogočiti možnost nadgradnje P-40 Urban hlač s kolenčniki.

Tako lahko kolenčnike vstaviš kar na notranji strani hlač.

Ali so kolenčniki vidni? Da, ampak vseeno niso izbočeni in sledijo konceptu neopaženosti.

 

  • Glavni namen stranskih zadrg je omogočanje dodatnega prezračevanja

Primarna naloga stranskih zadrg je dodatno prezračevanje. Glede na to, da je v notranjosti na zgornjem predelu stegna žep iz mrežaste tkanine, lahko tukaj shraniš nekaj svoje manjše opreme.

 

  • Hlače imajo novo vrsto žepa

P-40 Urban hlače prihajajo s povsem novo funkcijo v svojem manjšem stranskem žepu. Primarno je stranski žep oblikovan za držanje pametnih telefonov. Vseeno pa si žepa nismo želeli opremiti s klasičnim Velcro trakom, zato smo zasnovali nov koncept, Tuck-Lock zapiralo žepa, ki zagrabi telefon in ga trdno drži med običajnim gibanjem.

 

  • Kmalu na voljo v novih barvah

Na začetku bodo nove P-40 Urban hlače na voljo v črni, coyote-brown in kangaroo barvi. Kangaroo je temnejše rjava barva, ki bo v naš taktični rang barv prinesla nekaj barvne raznolikosti. V prihodnosti bomo v našo P-40 Urban linijo hlač dodali še več barv.

Oglej si video iz drugega dneva na IWA 17:

 

 

NOVA FROST GREY KOLEKCIJA.

Pravijo da je siva je nova črna. Še posebej v taktičnem svetu v 21 stoletju. Ker smo imeli toliko povpraševanja po opremi v sivi barvi smo se odločili vdati in tako bomo v letošnjem letu predstavili nekaj naših najbolj popularnih produktov v Forst Grey barvi.

V novi barvi lahko pričakuješ našo Striker XT bojno obleko, Eagle in Hunter jakno ter nekatere od P-40 hlač.

Oglej si Striker XT Gen.2 bojni komplet v novi Frost Grey barvi:

 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.