Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

IWA 2017 1.DEL: Nova UF PRO® Urban linija

 
IWA 2017 1.DEL: Nova UF PRO® Urban linija

Sejem IWA Outdoor Classics se je pričel in mi smo seveda pripravljeni z vsemi novostmi v hali 9 na štandu 317. 

Če se boš udeležil sejma se ustavi in nas pozdravi. Če ne, pa spremljaj naš blog, kjer bomo poročali o vseh novostih iz UF PRO® štanda. 

V prvem delu bloga bomo predstavili našo novo Urban kolekcijo.

 

OBLAČILA OBLIKOVANA ZA URBANO DŽUNGLO.

Najverjetneje si si kdaj že želel, da bi tvoja "vsakodnevna" oblačila imela funkcionalnost oblačil, ki jih uporabljaš na terenu. Če imaš ene izmed naših P-40 hlač, potem že poznaš tisti neprijeten občutek ob preoblačenju nazaj v svoje kavbojke. 

Ali pa občutek ob nošenju tiste jakne, ki je sicer videti res kul, ampak je ali prevroča ali premrzla, v njej pa si premočen že po 5 minutah hoje po dežju.

Ta občutek smo že prevečkrat doživeli, zato je bila naša odločitev jasna – ustvarili bomo UF PRO® Urban linijo oblačil.


NOVA M1 URBAN JAKNA.

Urbana okolja lahko v slabih vremenskih pogojih postanejo zelo neprijetna. Če si ne želiš stalno okrog tekati z dežnikom, potem morajo tvoja oblačila zagotavljati do neke mere zanesljivo vremensko zaščito.

Prav zato smo našo novo M1 Urban jakno izdelali iz visoko vodoodpornega in vetroodpornega materiala, narejenega samo iz bombaža. 

Armin Wagner, vodja razvoja v UF PRO®: "EtaProof® material, ki ga uporabljamo v naši novi M1 jakni, omogoča veliko boljšo zračnost od večine soft shell materialov, ki so trenutno na voljo na trgu, in je skoraj enako odporen proti vetru in trajno vodoodbojen. Najboljše pa je to, da je narejen iz 100 % bombaža."

 

ETAPROOF®- 100% BOMBAŽNA TKANINA ZA VSE VREMENSKE RAZMERE.

EtaProof® tehnologija temelji na zelo tankih vlaknih, ki so spredena in prepletena, nato pa vtkana v izjemno gosto tkanino. Ko se zmočiš, bombaž vpije vlago ter skoraj popolnoma zapre prostor med posameznimi vlakni.

Tako postane dovolj gost, da prepreči prepuščanje vode in obenem omogoča, da znoj izhlapi na zunanjo stran tkanine. Glede na to, da gre za 100% bombaž, je izjemno prijeten na dotik in ne tako hrupen kot običajni sintetični shell materiali. 

"EtaProof® tehnologija me je takoj navdušila, ne samo zaradi same zanimive tehnologije, ampak tudi zaradi njene skladnosti z vizijo M1 jakne." Tako je Armin odgovoril na vprašanje, zakaj se je s svojo ekipo odločil, da v novi jakni uporabi prav ta material.

Tukaj lahko izveš več o EtaProof® tkanini, ki je odporna proti vetru in vodoodbojna.

Armin Wagner, vodja razvoja UF PRO.

 

OBLIKOVANA NA TEMELJIH LEGENDE.

Oblika M1 Urban jakne v mnogih pogledih temelji na obliki legendarne ameriške bojne jakne M41, vendar pa prihaja z nekaj dodatnimi in zelo kul lastnostmi.

Oglej si predstavitev nove M1 Urban iz sejma IWA Outdoor Classics 2017:


CELOLETNA JAKNA.

Armin: "Ne vem, ali se strinjaš, ampak jaz si želim ves čas nositi svoje najljubše hlače in jakno. Celo leto in v vseh vremenskih razmerah. Zato lahko celotno Urban linijo prilagodiš vremenski napovedi, vključno z novo M1 jakno."

Jakna omogoča izjemno udobje med nošenjem v vročem ali vlažnem vremenu. Med hladnejšimi dnevi lahko svojo jakno enostavno nadgradiš z udobnim brezrokavnikom in tako 


NOVE P-40 MAJICE.

Kot vemo, se vsak dober in udoben sistem začne pri jedru. Zato smo zasnovali udobno in funkcionalno majico in polo majico s kratkimi rokavi, ki zaokrožita sistem.

Obe sta narejeni iz 37.5™ poliester/bombaž mešane Pique pletenine. Tehnologija 37.5™ je vdelana v poliestrska vlakna in zato omogoča izjemno hitro sušenje. Istočasno pa nadzoruje nastajanje neprijetnih vonjav in zagotavlja izboljšano UV zaščito.

"Glede na vse našteto, je to popoln poletni material, povrh vsega pa je idealen za samske moške – likanje ni potrebno. Oblačilo čez noč obesiš, naslednje jutro pa ga lahko kar takoj oblečeš."

Tako, to je to za prvi dan na IWA 17. Ne pozabi klikniti še jutri za drugi dan sejma, saj bomo predstavili nove P-40 Urban hlače in nov Frost Grey rang oblačil.

 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.