Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

Zakaj ne delamo velike zgodbe iz našega poliester/bombaž ripstop materiala, čeprav bi lahko?

 
Zakaj ne delamo velike zgodbe iz našega poliester/bombaž ripstop materiala, čeprav bi lahko?

Ripstop mešanico poliester/ bombaž (PolyCotton) uporabljamo sedaj že več let za izdelavo različnih izdelkov, ne nazadnje smo prav ta material izbrali tudi za prihajajočo Striker XT kolekcijo.

Pri tem pa se nam zdi, da v vsem temu času nismo namenili dovolj pozornosti predstaviti tega izjemnega materiala in lastnostim, ki jih ta kombinacija poliestra in bombaža nudi.

Mešanica poliestra in bombaža je zato tako učinkovita, ker združuje udobnost bombaža s trpežnostjo in hitrim sušenjem poliestra. Pri tem je seveda poleg površinske mase tkanine in njene konstrukcije ključnega pomena razmerje med deležem poliestra in bombaža.

Mi smo se odločili za razmerje 67% poliestra proti 33% bombaža, s čemer zagotavljamo, da so končni produkti izjemno robustni in se hkrati hitro sušijo.

Z 220g/m2 površinske mase in ripstop vezenjem se zgoraj omenjene lastnosti le še izboljšajo, ne da bi pri tem tkanina postala težka ali neudobna.

Seveda bi lahko našo ripstop mešanico iz tržnih razlogov poimenovali s kakšnim visoko tehnološkim imenom, kot npr. PC2000 ali R67/33 in poizkušali s tem ustvariti vtis, da gre za revolucionarno tkanino.

Temu seveda ni tako- v resnici gre samo za inteligentno mešanico surovin, ki nudi idealne lastnosti za aktivnosti na prostem.

5 razlogov, zakaj uporabljamo 67/33 poliester/ bombaž ripstop mešanico:

  1. Je izjemno trpežna
  2. Udobna za nošenje tako pri nizkih kot visokih temperaturah
  3. Je relativno lahka
  4. Ima zelo dobro impregnacijo za vodoodbojnost in umazanijo
  5. Se hitro suši

Če potegnemo črto, gre za izjemno tkanino, ki odlično združuje udobnost in trpežnost in je zato kot nalašč za naša UF PRO® oblačila, ki morajo seveda zadovoljiti najvišje standarde taktičnih oblačil.

 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.