Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

Nejc Zavrl
June 05, 2019
 
Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

V okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), smo v podjetju UNI&FORMA d.o.o. uspešno pridobili nepovratna sredstva za izvedbo projekta »Digitalizacija in avtomatizacija poslovnih procesov v podjetju UNI&FORMA d.o.o.« (krajše: E-UNI&FORMA). V okviru projektnih aktivnosti bomo v podjetju vzpostavili portal elektronske izmenjave med poslovnimi partnerji, vzpostavili novo spletno mesto za tuje trge in novo spletno trgovino, izdelali produktno-prodajni video in krepili kompetence s pomočjo usposabljanja, predvsem z namenom optimalnega izvajanja delovnih nalog.

 

Podjetje SpletnaPOSTAJA d.o.o., ki je v okviru razpisa nastopilo kot zunanji izvajalec, je za nas izvedlo storitev vzpostavitve elektronske izmenjave med partnerji podjetja, izdelave spletne trgovine in spletne strani za tuje trge. Izdelala se bo nova spletna stran, nova spletna trgovina, ki bo podprta v slovenskem jeziku in tudi tujih jezikih.

 

Podjetje Jan Kok s.p., ki je v okviru razpisa nastopilo kot zunanji izvajalec, je za nas izvedlo storitev izdelave produktno-prodajnega videa.

 

Podjetje NASVET.COM, Radoš Skrt s.p., ki je v okviru razpisa nastopilo kot zunanji izvajalec, je za nas izvedlo storitev krepitve kompetenc – usposabljanja in sicer delavnice za 8 zaposlenih v podjetju.

 

ELEKTRONSKA IZMENJAVA MED PARTNERJI

Vzpostavi se dostop za partnerje v mednarodnem okolju. Partnerji lahko z uporabniškim imenom in geslom dostopajo preko šifrirane povezave do vsebin in datotek, ki so na voljo za izmenjavo na spletu le njim. Na ta način partnerji vidijo zaupne datoteke, ki niso na voljo splošni javnosti. Cilj vzpostavitve tega ukrepa je močna digitalizacija poslovanje s partnerji, izboljšanje dostopa do ključnih informacij o izdelku, možnost naročanja izdelkov 24/7, ter možnost pregledi zaloge za več mesecev v naprej. Na ta način se bo izboljšal Poslovni Odnos s partnerji in posledično tudi povečala prodaja.

 

SPLETNA STRAN

Izdelava novega korporativnega spletnega mesta »UNI&FORMA« z unikatno oblikovno podobo. Nova spletna stran bo moderna, pregledna in interaktivna, prilagojena na pametne telefone in tablice ter podprta za neomejeno število tujih, latinskih jezikov. Cilj je povečanje prepoznavnosti podjetja in lažji dostop do ključnih informacij o podjetju in storitvah / izdelkih za obiskovalca.

 

SPLETNA TRGOVINA

Spletna trgovina, ki bo omogočala prodajo preko spleta v različne države (mednarodna prodaja). Trgovina bo poleg slovenskega podprta tudi v tujih jezikih. Cilj spletne trgovine je predvsem povečanje prodaje izven Slovenije ter povečanje ugleda blagovne znamke. Spletna trgovina bo tehnično skladna z GDPR uredbo. Spletna trgovina bo varna, na njej bo nameščen SSL certifikat, ter tehnično optimizirana za najpomembnejše ključne besede.

 

PRODUKTNO-PRODAJNI VIDEO

Izdelava produktno-prodajnega videa, ki predstavlja funkcionalnost in umeščenost proizvoda. Zajema kreativno zasnovo videa z najemom prostora in igralci, postprodukcijo in montažo.

 

KREPITEV KOMPETENC - USPOSABLJANJA

Usposablja vključujejo predvsem SEO delavnice za 8 zaposlenih v podjetju: Pomen top pozicij in razsežnost posledic, ki jih imajo spremembe na Googlovih strani rezultatov iskanj. Zakaj je izbira pravih ključnih besed bistvenega pomena za uspešno optimizacijo? Kako izkoristiti podatke PPC kampanj za SEO potrebe? Obravnava najpomembnejših elementov vsebinske optimizacije spletne strani. Pravila pisanje za splet in za SEO potrebe.

 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.