Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

NOVICE

 
Razvrsti po:
 
 • UF PRO® air/pac vložki in pojav termičnega mostu

  Tudi če ste izpostavljeni dežju skozi daljše časovno obdobje, vam nudijo UF PRO® air/pac vložki popolno udobje v naših vodotesnih jaknah.
   
 • SloCam- maskirni vzorec, ki zastavlja nove smernice v svetu kamuflaže

  Nov maskirni vzorec Slovenske vojske je pri mnogih znan kot eden boljših za različna podnebja. Zaradi večjih barvnih lis, ohrani SloCam svoje izjemne maskirne sposobnosti tudi na razdalji. Izvedite več o novem maskirnem vzorcu in naši Striker SloCam kolekciji.
   
 • Zgodba o razvoju revolucionarnih UF PRO® P-40 hlač

  Ali ste vedeli, da je naš najpopularnejši izdelek poimenovan po vojaškem letalu iz II. svetovne vojne? Izvedite več o sami motivaciji za razvoj naših P-40 hlač in zakaj hlače predstavljajo revolucijo na trgu taktičnih hlač.
   
 • Vodotesnost in vodoodbojnost

  Pri poimenovanju vodotesnih in vodoodbojnih tkanin obstaja prava zmešnjava. Večinoma se izraza uporabljata kot sopomenki, vendar je med njima velika tehnična razlika, sploh takrat ko pričakuješ, da boš ostal suh v neugodnih vremenskih pogojih. V nadaljevanju bomo podrobno razložili razliko med vodotesnostjo in vodoodbojnostjo.
   
 • PenCott™- ˝Mission Critical˝ kamuflaža

  Namen kamuflaže je skriti osebo ali objekt pred opazovalci, tako da ustvari optično iluzijo in zlije človeka ali objekt z okolico v kateri se nahaja. Z izjemno učinkovito kombinacijo analogne in digitalne oblike delcev, ustvarjajo maskirni vzorci iz družine PenCott™ fenomenalno 3D iluzijo in posledično izjemne maskirne sposobnosti uporabnika.
   
 • UF PRO® air/pac ramenski vložki in kako se je vse začelo

  Pogovarjali smo se z Arminom Wagnerjem, vodjem razvoja, o tem, kako je nastala ideja o UF PRO® air/pac® vložkih, ki so danes nepogrešljiv dodatek v naših UF PRO® jaknah in taktičnih majicah. Spoznajte zakulisno zgodbo o nastanku ideje in poteku razvoja popularnih air/pac® vložkov.
   
 • Zmogljivost GORE-TEX® materialov

  Dostikrat nas sprašujejo zakaj uporabljamo izključno GORE-TEX® materiale za naša dežna oblačila. Še posebej danes, ko je na trgu malo morje t.i. vodotesnih/ zračnih materialov, za katere njihovi proizvajalci trdijo, da so vsaj tako dobri, če ne še boljši kot GORE-TEX® in to pri veliko nižji ceni. Poizvedite več o tem zakaj prisegamo pri naši Monsoon dežni opremi izključno na posebne GORE-TEX® vodotesne materiale.
   
 • Anatomski kroj – le modni trend?

  Pogosto nas sprašujejo, zakaj naša oblačila krojimo tako anatomsko, ali bolje rečeno tako oprijeto telesu. Ali je to le modni trend, ki mu sledimo, ali obstajajo tudi drugi razlogi?
   
 • Ultimativen pulover za aktivnosti pri ekstremno nizkih temperaturah- novi Delta AcE

  Oblikovan za naporne telesne aktivnosti v izjemno hladnih vremenskih razmerah. Nov Delta AcE pulover nudi z inteligentno kombinacijo treh različnih osnovnih materialov in air/pac® ramenskimi vložki ultimativno rešitev za intenzivne aktivnosti pri temperaturah pod ničlo.
   
 • Kako zložiti UF PRO® Hood/Harness kapuco?

  Naša UF PRO® Hood/Harness tehnologija je nepogrešljiv dodatek med gibanjem v ekstremnem deževnem vremenu. Poizvedite kako zložiti kapuco tako, da bo udobna, tudi ko bo pospravljena v ovratnik.
   
 
PrviPrejšnji1234ZadnjiVsi
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.