Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Brezplačna poštnina na vsa naročila.

 
 
 

SPLOŠNI POGOJI ZA DARILNE KARTICE

Darilne kartice so unovčljive samo na ufpro.si. Vrednost UF PRO® darilnih kartic nikoli ne poteče.

KAKO UNOVČIŠ DARILNO KARTICO

Če želiš unovčiti svojo UF PRO® darilno kartico enostavno v košarici vnesi PIN številko, ki jo najdeš na zadnji strani darilne kartico. PIN kodo vneseš v okence ˝Imaš promo kodo ali darilno kartico˝ in nato klikneš ˝UPORABI˝.

Celotna vrednost naročila, ki se plačuje z darilnimi karticami vključuje:

  1. Vrednost artikla
  2. DDV (22%)
  3. Poštnino

Če vrednost darilne kartice ne pokrije celotne vrednosti naročila, lahko preostanek vrednosti plačaš preko enega od ponujenih plačilnih načinov. 

Vsa plačila z darilnimi karticami se smatrajo kot strinjanje z našimi splošnimi pogoji. S tem potrjuješ, da si natančno prebral naše splošne pogoje in se v celoti strinjaš z njimi. Po unovčitvi darilne kartice se vsa preostala vrednost prenese na isto PIN številko, ki jo lahko uporabiš pri naslednjem nakupu. Preostanek vrednosti ne izplačujemo v gotovini.

Novih darilnih kartic ni možno plačati z darilno kartico, prav tako ni možno uporabiti promo kod pri naročilu darilne kartice.

KAKO PREKLIČEŠ DARILNO KARTICO

Neuporabljeno darilno kartico lahko prekličeš v roku 14 dni od nakupa. Na svoje stroške nam moraš vrniti darilno torbo. Neunovčene vrednosti darilnih kartic na žalost ne moremo vračati v gotovini.

KAKO VRNEŠ NAROČILO KUPLJENO Z DARILNO KARTICO

Če vračaš naročilo kupljeno z darilno kartico, bomo vrednost povrnili na darilno kartico, ki jo lahko ponovno uporabiš pri naslednjem nakupu.

DOSTAVA

Poštnina za UF PRO® darilne kartice je brezplačna.

DATUM VELJAVNOSTI

Vrednost UF PRO® darilnih kartic ni omejena datumsko. Če oddaš naročilo z darilno kartico in ne porabiš celotne vrednosti, lahko preostalo vrednost porabiš pri naslednjem nakupu. 

IZGUBLJENE ALI UKRADENE DARILNE KARTICE

V primeru kraje ali izgube, kartice ne moremo zamenjati brez dokazila o plačilu. V takem primeru nas prosimo kontaktiraj.

PREVARE

Pridržujemo si pravico zavrniti, preklicati ali zadržati naročila v primeru suma goljufije ali kršitev zoper splošnih pogojev za nakup darilnih kartic.

 
 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.