Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 
 

Delta AcE Plus Jakna.

UF PRO® DELTA AcE PLUS JAKNA.

Revolucionarna hibridna jakna za aktivnosti v temperaturnih področjih pod zmrziščem.

     

GLAVNE FUNKCIONALNOSTI

     

 

 ZAŠČITA PRED HLADNIM VETROM IN RAHLIM DEŽJEM.

Kadarkoli smo na prostem v mokrih in hladnih vremenskih razmerah, potrebujemo zanesljivo vremensko zaščito. Delta AcE Plus jakna nudi zaradi vodoodbojnega in za veter neprepustnega ePTFE soft shell laminata  zanesljivo zaščito pred hladnim vetrom, lahkim dežjem ter snegom, hkrati pa omogoča zračnost in dihanje kože.

 

 

TERMOIZOLACIJA NA NAJVIŠJEM NIVOJU.

Za zanesljivo termo izolacijo so rokavi Delta AcE Plus jakne podloženi z G-Loft termo izolacijo. Posebna lastnost G-Loft termo izolacije je, da kombinira prednosti naravnega puha in robustnost sintetičnih vlaken. Tako ti Delta AcE Plus jakna nudi maksimalno termo izolacijo ob minimalni teži, dodatno zračnost in ker G-Loft vlakna ne absorbirajo vlage - učinkovitost tudi v vlažnih razmerah.

Dodatno termo izolacijo zagotavljajo UF PRO® air/pac® vložki v ramenskem in zgornjem hrbtnem delu, ki omogočajo dodatno cirkulacijo vročega zraka.

 


UČINKOVITA REGULACIJA VLAGE.

Delta AcE Plus jakna je namenjena za naporne fizične aktivnosti na prostem, kjer je učinkovita regulacija vlage ključnega pomena. Ravno pri velikih fizičnih naporih proizvaja telo s svojim lastnim ˝hladilnim sistemom˝ znoj in ob tem oddaja toploto. Delta AcE Plus jakna to toploto zadrži za dodatno toplotno izolacijo, hkrati pa odvaja telesni znoj navzven preko 37.5™ mikro flisa.

 

PRERAZPOREJANJE TEŽE.

UF PRO® air/pac® vložki v ramenskem delu nudijo dodatno plast, ki pomaga pri razporejanju teže neprebojnega jopiča ali nahrbtnika.IZDELAN ZA TVOJO AKTIVNOST.

Glede na tvojo aktivnost lahko izbiraš med Delta AcE puloverjem ali Delta AcE Plus jakno.

Delta AcE pulover je zasnovan za specifične aktivnosti, kjer je učinkovita regulacija vlage v hrbtnem delu izjemnega pomena. Zaradi tega je ta del v celoti narejen iz hitro sušečega in anti-bakterijskega 37.5™ mikro flisa. Delta AcE pulover je tako odličen za aktivnosti, kjer nosimo nahrbtnik ali npr. neprebojni jopič.

Delta AcE Plus jakna pa je namenjena aktivnostim, kjer potrebujemo dodatno zaščito pred vetrom tudi v hrbtnem delu. Seveda lahko oba produkta nosimo pod dodatno termo ali dežno jakno.RAZLIČNA OKOLJA, RAZLIČNE BARVNE ZAHTEVE.

Izbiraj med RAL 7013 Rjavo sivo in črno barvo ali MultiCam vzorcem.NAROČI SVOJ UF PRO® DELTA AcE PLUS.

 
 
 

Delta AcE Plus jakna

 

Na žalost nismo našli nobenih rezultatov za tvoje iskalne kriterije. Poizkusi znova ali pa stopi v kontakt z nami tukaj.

 

 

 

 

 

 
 

Delta AcE pulover

 

Na žalost nismo našli nobenih rezultatov za tvoje iskalne kriterije. Poizkusi znova ali pa stopi v kontakt z nami tukaj.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

UF PRO®

Kontakt

Novice

Način plačila

Poštnina

Merske lestvice

Darilna kartica

Zaposlitev

 
 
 

UF PRO® Products

 

POVEŽI SE Z NAMI

 
 
 
STRINJAM SE

Ta stran uporablja pištkotke. Klikni “STRINJAM SE“ če se s tem strinjaš. Več o piškotkih.